We zijn blij en trots te kunnen melden dat op 18 juli 2024 onze samenwerking met het team van de Equine Care Group van start ging. Een volgende, logische stap in onze enthousiaste en gedreven zoektocht naar de versterking van de kennis, ervaring en professionaliteit van 44 IN A ROW.

In combinatie met de sinds 2021 lopende residency van Michèle in Tandheelkunde aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent, maakt dit nieuwe engagement de grote droom van 44 IN A ROW verder waar: uw paard, elk paard, dag na dag de beste tandzorg en specialistische tandheelkunde bieden.

U kunt gerust zijn; ondanks deze nieuwe samenwerking blijft onze aanpak en toewijding aan de zorg voor uw paard onveranderd.

Van de eerste tandcontrole, over de jaarlijkse controle om kleine en grote problemen van het gebit van uw paard snel vast te stellen en adequaat te verzorgen, tot -indien nodig- specialistische interventies als bv een extractie, in onze volledig uitgeruste praktijk.

Via preventie en tijdige interventie draagt 44 IN A ROW ertoe bij dat uw paard de beste mondzorg geniet en gezond blijft.

Vragen? Advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren – we komen graag langs!
Een goede mondzorg voor uw paard? Onze zorg!

Blijf op de hoogte

Ontvangt u graag tips om het gebit van uw paard te verbeteren? Schrijf u dan snel in!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.